diumenge, 16 de març del 2014

Espectacle final de curs

Els alumnes de 1r de batxillerat  artístic cada any ajuden a construir els objectes per l'espectacle,  ajuden amb la decoració de l'escenari  i el vestuari per als de 1r de batxillerat escènic que fan les actuacions de ball i cant.
 El tema que hem escollit aquest any es el CIRC.

En aquest espai posaré les fotos de tot el que hem fet fins ara per l'espectacle. Explicaré també com s'ha treballat cadascuna de les peces: de decoració hem fet un carro de circ, un elefant, foques i fanalets; de vestuari les faldilles de tul, botoneres i vestits blancs amb pompons.

                 FoquesLes foques van ser elaborades amb pòrexpan, paper de cel·lulosa, cola especial de pòrex. Per tallar-ho vam fer servir una serra elèctrica i per donar acabats a la foca vam utilitzar paper de vidre i raspall de llimar.

Carro de circ

El carro, en canvi, l'hem fet amb cartró, posant a sota del carro una taula de fusta com a suport, i l'hem cobert tot amb diari i després amb paper de cel·lulosa. Després l'hem pintat tot i hem retocat les finestres, la porta  i el sostre.
Canó
Igual que amb el carro de circ hem utilitzat cartó, diari i paper de cel·lulosa. Per aguantar la boca del canó hem posat un arc. També li hem ficat rodes de bicicleta. Finalment hem decorat el canó.

ElefantVestits amb pomponsL’únic que vam fer va ser cosir els pompons a les samarretes,que els alumnes de quart van fer per nosaltres. 
Botoneres


Per fer les botoneres hem utilitzat cordes de color taronja, fent una mena de trenes i per fer els botons hem enrotllat en forma de cargol. 

Faldilles de tul


Les faldilles no vaig tenir la oportunitat de fer-les, però les explico igualment perquè fan de complement del vestuari del circ, estan fetes amb trossos de tul passats per una corda negra.

FanaletsPer fer els primers fanalets hem utilitzat globus inflats i ho hem cobert tot amb paper de cel·lulosa repassant moltes vegades. Després, un cop sec el paper, hem punxat els globus.
Per fer els segons fanalets hem utilitzat filferro. Igual que amb els primers fanalets ho hem cobert tot amb paper de cel·lulosa repassant moltes vegades.   


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada